SAMMEN skaper vi morgendAgens vinnere

Flowit – mer verdi på mindre tid.

Vekst & verdi

Vekst for deg – forbedring og resultater for din virksomhet.

Nå nye høyder!

La oss ta virksomheten din til neste nivå sammen

Innovative løsninger

Vi er ikke som alle andre selskaper der ute. Vi er en gjeng med entusiastiske og nysgjerrige eksperter som tror på å tenke annerledes og skape noe helt nytt. Vi tror på å utfordre det etablerte og finne solide løsninger for å hjelpe deg å nå dine mål.

Vår ekspertise

Organisasjonsutvikling

Organisasjons-utvikling

Vi forbedrer organisasjoner gjennom Lean, bærekraft, strategi, endring, virksomhetsoverdragelse, ståstedsanalyse, kundeundersøkelser og digitalisering.

Menneske

Vi styrker ledere, forbedrer salgskompetansen, rekrutterer de beste talentene, og utvikler en engasjerende arbeidskultur.

Kurs & Konferanse

Opplev en unik læringsopplevelse med våre generelle og bransje spesifikke kurs, webinarer og årlige Leankonferanse.

MARKEDSFØRING​

Flowit Digital er vårt in-house byrå, som hjelper deg med alt fra design, annonsering, film, foto og nettsider som gir resultater.

Kurs & eventer

Bli med på et av våre kurs og eventer, og få en unik mulighet til å utvikle deg selv og din virksomhet. Vi tilbyr alt fra Lean-kurs til digitale workshops, og våre kunnskapsrike instruktører vil veilede deg og gi deg de verktøyene du trenger for å lykkes.
Kurs

Generelle og skreddersydde kurs for deg og din bedrift

Nå nye høyder!

La oss ta virksomheten din til neste nivå sammen

Lean & digital magi

Fra Lean-tjenester til digitale løsninger, hjelper vi deg med å ta din virksomhet til nye høyder. Vi er ikke fornøyd med kun å levere gode resultater, vårt mål er å gjøre det umulige mulig. Nemlig skape mer verdi på mindre tid.

Kundehistorier

Vi skjønner din virksomhet!

Vårt dedikerte team jobber tett med deg for å forstå din virksomhet og utfordringer. Vi er lidenskapelige om å utforske nye ideer og tenke annerledes for å finne de beste løsningene for deg.

Kloke hoder

= Solide løsninger & langvarige relasjoner

Nyheter

Skroll til toppen