Hjem Events Studietur til Piemonte- Lean og lærende organisasjoner.

Studietur til Piemonte- Lean og lærende organisasjoner.

Blir du med og oppleve det beste Piemonte i Italia har by på. Flowit og TPM Lean Brukernettverket i samarbeid med Bjarne Berg Wig inviterer dere med på studietur til Albergo del Vino.
Vi vil ta dere med til Bjarne Berg Wig sitt paradis i Piemonte som ligger nær provinsen Asti. Han og kona Gabriella har skapt det perfekte stedet hvor opplevelser møter læring.

Programmet er nå klart, og i løpet av fire dager skal vi ta for oss mange spennende emner innen ledelse som systemtenkning, ulike krav til lederferdigheter og utfordringer i strategisk og operativt lederskap.

Les brosjyren og få mer informasjon om Piemonte

 

Programmet vil ta utgangspunkt i de seks grunnelementene i LOS Speilet

Dette er nøkkelelementer for å utvikle en sterkere lærings- og forbedringskultur.

Dette er kjerneutfordringer for oss som ledere som vi vil drøfte gjennom hele seminaret.1. Har vi felles siktelinje? Har vi en delt visjon?

2. Har vi et trygt og støttende læremiljø?

3. Bygger vi på den beste kunnskapen/praksis?

4. Har vi selvledelse? Utvikler vi dyktige team?

5. Forbedrer vi oss kontinuerlig?

6. Deler vi læring?

Praktisk informasjon:

Pris for medlemmer av TPM Lean Brukernettverket: kr. 18 500,- ekskl. mva. For andre er prisen: kr. 19 500,- ekskl. mva.
Prisen inkluderer hele samlingen med fly, transport, faglig materiell, overnatting, frokost, lunsj, middag.
Merk: Prisen forutsetter fly billett pris til ca. kr. 4000,- Noe pris justering kan derfor forekomme.Faglig resurs er: Lauritz Løvø, Bjarne Berg Wig og Tom Ivar Omdahl

hus

Albergo del Vino er gammel Piemontesisk cascina som er rehabilitert til et topp moderne seminarsted. Albergo del Vino har fire klassiske leiligheter. Overnatting i delte leiligheter. Alle leiligheter har egne bad og minikjøkken og en mini-vinbar. Hele eiendommen har tilgang til raskt internett. Det er et modernekonferanserom, innendørs og utendørs kjøkken , vinkjeller, basseng (3,6×8,6), mini gym og en begynnende egen vinproduksjon.

Læringsbesøk hos Vinicola Arno. Her vil lederen fortelle om sin lærings og forbedringsreise gjennom de siste årene. Vi skal gå gemba-tur på vingården og vi skal smake på deres prisbelønte røde og hvite viner. Dette blir en helt unik læringsopplevelse innen lærende organisasjon, samtidig som vi blir kjent med utfordringene knyttet til Piemontes berømte viner.

Fasilitator Bjarne Berg Wig fra Institute for Learning Organizations: Programmet vil ta utgangspunkt i de seks grunnelementene i LOS Speilet. Dette er nøkkelelementer for å utvikle en sterkere lærings- og forbedringskultur. Dette er kjerneutfordringer for oss som ledere som vi vil drøfte gjennom hele seminaret.

Kort om

Lauritz Løvø

Erfaren administrerende direktør med solid kompetanse og erfaring med arbeid i olje- og energiindustrien. 15 års erfaring med å lede virksomheter som jobber innen energi- og oljeindustrien etter Lean filosofien. Dyktig innen forhandling, endringsledelse, LEAN-ledelse, petroleum, energiindustri, driftsledelse og innkjøp. Solid utdannelse fra Høgskulen på Vestlandet.

Tom Ivar Omdahl

Meget gode pedagogiske evner som brukes til coaching, undervisning og fasilitering i endringsprosesser. God Lean erfaring fra off. virksomheter og tjenesteytende sektor. Fremhever her arbeid med involverende strategisk arbeid, verdistrømskartlegging og økonomisk forståelse for visualisering av mål med tavlebruk som relevante metoder til å støtte forbedringsprosessene. God på å utvikle de relasjonelle ferdighetene til alle deltagerne i forbedringsarbeidet.

Bjarne Berg Wig

Erfaring fra utviklingen og ledelse av TQM-praksis i Norge de siste 20 årene. Han er utdannet fra Norsk teknisk institutt og Juran Institute Inc. i USA.Bjarne Berg Wig er en av de mest praktisk erfarne leder- og ledercoachene i Europa og er forfatter av flere bøker om ledelseskvalitet. Hans unike bakgrunn som industrifagarbeider, soldat, fagforeningsleder, idrettsutøver, lokalt parlamentsmedlem, industrileder og klyngetilrettelegger gjør ham til en virkelig «tung vekt» i å utvikle læringsfellesskap.

 

Timeplan

Onsdag 4.mai

Ankomst
Malpensa flyplass
18:00
Velkomst aperitivo
20:00
Felles middag hos Dario ”Il Boschetto di Vignole”

Torsdag 5.mai

09:00
Frokost (Collazione)
10:00
Ledelse for lærende organisasjoner
13:30
Lunsj i Albergo del Vino
15:00
Lærende lederskap med systemtenkning
17:30
Læringsbesøk/gemba på Vingården Vinicola Arno
19:30
Middag Fontanabuona

Fredag 06. mai

09:00
Frokost
10:00
Marked i Nizza
13:30
Lunsj i Nizza
15:30
Utfordringer i vårt strategisk og operative lederskap
17:30
Aperitivo Tom Ivar Omdahl 60 årsfeiring!
19:30
Festmiddag hos Tony Festa

Lørdag 7. Mai

09:00
Frokost
10:30
Lederutfordringer (fortsetter)
13:00
Lunsj
17:00
Oppsummering av seminaret
18:00
Avslutningsfest- Grillfest

Søndag 8. Mai

10:00
Frokost og hjemreise

Meld deg på

Påmelding for medlem av TPM Lean Brukernettverket 0
Tilgjengelig Billetter: 14
Påmelding for medlem av TPM Lean Brukernettverket billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.
Påmelding for ikke medlem
Tilgjengelig Billetter: 14
Påmelding for ikke medlem billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: mai 04 - 08 2022
  • Tidspunkt Hele dagen

Kostnad

19500 NOK

Lokasjon

Piemonte
ALBERGO DEL VINO
Kategorier
Flowit

Arrangør

Flowit
Telefon
(+47) 52 73 73 33
E-post
flowit@flowit.no
Nettsted
https://flowit.no/
Meld deg på
QR-kode