Ledelseslæring på sitt beste

Teori, praksis og nettverksbygging

Foredrag & workshops

Vi leverer dynamiske kurs, engasjerende workshops og gøyale kick-offs som går rett til kjernen av samhandling mellom ledere, ledergrupper og ansatte. Vi tror på kraften av samarbeid, og vårt mål er å gi deg og ditt team de nødvendige verktøyene for å nå nye høyder.

VEIEN TIL SUKESS STARTER HER

dynamiske workshops som endrer spillet

Flowit leverer workshops som er alt annet enn kjedelige. Vi utfordrer normer, involverer deltakerne, og skaper en morsom og energifylt opplevelse. Vårt mål er å gi deg en umiddelbar boost av positiv energi som varer. På lang sikt vil våre workshops inspirere til samarbeid og hjelpe deg å forstå både synlige og usynlige krav som leder, ansatt og teammedlem.

Foredrag som inspirerer

Vår egen James Persson leverer foredraget «Vi tar din bedrift til nye høyder». Han er en eksepsjonell formidler som engasjerer og begeistrer publikum. James tilpasser innholdet til dine spesifikke behov, og hans praktiske innsikter og strategier gir deg umiddelbare resultater.

Kick-off med flowit

Våre kick-off arrangementer er en perfekt blanding av faglig utvikling og sosialt samvær. Uansett om det skjer innendørs eller utendørs, gir det deg og teamet ditt en mulighet til å tenke utenfor boksen, utforske nye ideer og styrke båndene som binder dere sammen.

Inspirasjon og Kompetanse på Dine Betingelser

Med våre erfarne forelesere og verktøy gir vi din bedrift kompetansen og inspirasjonen den trenger for kontinuerlig forbedring. Vi kan ta ansvar for hele planleggingsprosessen, slik at du kan fokusere på det du er best på. 

skreddersydde eventyr

Vi tilpasser hvert arrangement etter dine spesifikke behov og ønsker, og vi lover å overgå forventningene. La oss ta ansvaret og skape uforglemmelige opplevelser sammen.

Klar for å ta ditt lederskap til nye høyder?

Ta kontakt med oss, og bli en Flowit System Tenker!

Kaigata 1
5527 Haugesund

lise.mari@flowit.no
97 74 48 42

Skroll til toppen