Kjøpsbetingelser

Nedenstående vilkår gjelder for kjøp av alle produkter fra nettbutikken: www.leanshop.no som er eid av org.nr. 997892143 Flowit AS. Ved bestilling godtar kunden disse vilkår og betingelser for kjøp og salg i nettbutikken. Vennligst les vilkårene. Salg fra denne butikken er kun til selskaper/firma og organisasjoner med organisasjonsnummer, og ikke til forbrukere. Det forutsettes at personen som setter ordren har myndighet/tillatelse i sin organisasjon til å gjøre dette.

Selger:

Firmanavn: Flowit AS

E-post: leanshop@flowit.no

Telefon: (+47) 45816146

Organisasjonsnr.: 997892143

Kjøper: Organisasjonen som står bak bestillingen

PRISER

Alle priser på nettsiden er oppgitt i norske kroner og er ekskl. moms og inkl. frakt.

BETALINGSVILKÅR

Ved handel hos www.leanshop.no kan kjøper betale med Paypal konto som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Master Card / Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk og norsk lovverk. Kortinformasjonen din blir kryptert via SSL teknologi. Hvis banken din krever det vil du måtte benytte deg av 3D secure eller passord for å kunne gjennomføre betaling.

Vi tillater enkelte kunder å betale per faktura. Når du bestiller og velger dette betalingsalternativet så vil du bli kontaktet hvis vi ikke tillater dette til deg.

Du kan også velge å betale med vanlig bankoverføring; forskuddsbetaling. Varen blir sendt så fort betalingen er registrert på vår konto.

Husk å merke betalingen med fullt navn + ordrenummer.

ORDREBEKREFTELSE

Ved mottakelse av ordre, sendes en bekreftelse per e-post med informasjon om bestillingen din. Kontroller alltid ordrebekreftelsen og sjekk at den er korrekt.

Vi reserverer oss for at varen kan være utsolgt.  Det kan forekomme, når flere bestiller samtidig, at en vare blir utsolgt før systemet klarer å registrere det. Denne varen vil bli restnotert i maks 10 dager. Det vil si at vi venter for å se om varen kommer inn til oss på nytt. Vi sender deg en informasjonsmail om dette innen 1-3 dager. Kontakt  kundeservice om du ønsker å endre bestillingen eller annullere restnoteringen.

Hvis du er usikker eller har spørsmål vedrørende bestillingen, ta kontakt med kundeservice:

leanshop@flowit.no

FRAKT OG LEVERING

Vi sender varer som er på lager fortløpende etter bestilling og du kan forvente å motta varen senest innen 10 dager. Leanshop benytter Bring som leverandør.

UAVHENTET LEVERANSE

Uavhentede leveranser vil bli fakturert kjøper på samme måte som avhentede.

AVBESTILLING

Hvis du ønsker å avbestille en vare, send e-post med emnet ”avbestilling”  så raskt som mulig til leanshop@flowit.no.  Vi vil da behandle din forespørsel.

REKLAMASJON

Dersom det er en mangel eller feil ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at det ble oppdaget gi skriftlig beskjed til flowit@flowit.no om mangelen/feilen.  Selger vil behandle saken og gi kjøper beskjed om hva som skal gjøres videre. Ved eventuell reklamasjon vil selger i samråd med leverandør, vurdere om produktet skal repareres eller om kunden skal få et nytt tilsvarende produkt. Skulle vi ikke ha tilsvarende produkt å gi deg vil vi refundere kjøpesummen eller  du kan velge en annen vare til tilsvarende verdi.

DOKUMENTASJON VED FORSENDELSE

Det må alltid vedlegges et følgeskriv ved returer av reklamasjoner.  Dette skal inneholde ordrenummer, kjøpsdato og hva saken gjelder. Du sender først e-post til flowit@flowit.no.  Alle reklamasjoner må avklares i forkant. Returnerte pakker som er sendt i oppkrav vil ikke bli hentet ut.

PERSONVERN

Ved handel hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selger skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at selgeren skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

www.leanshop.no oppbevarer ingen kortnummer ved betaling med kort og det lagres ingen essensiell informasjon i forhold til dette.

Vår nettbutikkløsning bruker og krever en cookie for å kunne registrere deg og gjennomføre en bestilling.

www.leanshop.no vil aldri selge personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller aldri slik informasjon med tredjepart.

SIKKERHET

www.leanshop.no forbeholder seg retten til å heve kjøp ved mistanke om svindel/bedrageri.

BRUDD PÅ SALGSBETINGELSER

En salgsavtale anses som brutt dersom kjøper velger å ikke holde seg til de salgsbetingelsene som det ble avtalt ved inngåelse av ordren. Et slikt brudd fritar også oss fra å nødvendigvis følge standard salgsbetingelser. Utgifter som påløper oss på grunn av brudd på salgsbetingelsene vil bli belastet kunde.

FORBEHOLD

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer og tjenester på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, leanshop@flowit.no. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.