Lean kurs flowit

Lean kurs på nett – start endringen i dag!

Det eneste sikre er at livet på arbeidsplassen vil endre seg. Ansatte med endringsvilje og kompetanse til å drive frem kontinuerlige forbedringer vil ha et konkurransefortrinn. Og det er i dette landskapet Flowit trives.

Vi har utviklet to lean kurs på nett slik at du kan demonstrere kunnskap om lean metodikk og gjøre konkrete tiltak for å bli en bedre medarbeider og leder.

Dette er våre lean kurs på nett

Lean kurs for medarbeidere: Gult belte

Dette er lean kurset for alle som ønsker å arbeide med forbedringer. Kurset tar ca. 12 timer å gjennomføre og du får tilgang til alle våre maler, slik at du kan enkelt kan implementere lean metodikk i din arbeidshverdag. Ved bestått test får du formalisert kunnskapen i form av et Lean Gult Belte Sertifikat. Du beholder tilgangen til kurset i 180 dager.

Pris: 1990,-

Bli en Lean medarbeider!

Meld deg på lean kurs for medarbeidere: Påmelding

Lean kurs for ledere: Grønt belte

Er du leder og ønsker å forstå hvordan du kan bruke lean metodikken til å drive frem endringer i egen virksomhet eller avdeling? Da er dette lean kurset for deg. Kurset gjennomføres på ca 24. timer og gir god forståelse for lean metodikk, endringsledelse og hvordan du kan bruke konkrete lean-verktøy for å utvikle din organisasjon eller avdeling.

Bestått test gir formalisert kunnskap med et Lean Leder Grønt Belte Sertifikat. Du beholder tilgangen til kurset i 180 dager.

Pris: 2999,-

Bli en Lean leder!

Meld deg på lean kurs for ledere: Påmelding

Bli sertifisert

Vi i Flowit har spesialisert oss på lean metodikk for å hjelpe medarbeidere og ledere til å nå sine mål. Våre eksperter står klare for å lære deg det du trenger og samtidig gi deg tilgang på vårt malverk slik at du kan implementere lean-verkøyene umiddelbart etter kurset.

Noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med oss