Siri Stensland – Ny prosjektleder

I april startet Siri som prosjektleder i Flowit AS, hvor hun vil spille en nøkkelrolle i å lede og utvikle digitale tjenester for kunder innen de fleste bransjer. Hun beskriver de første ukene i ny jobb som spennende.

– Jeg har fulgt med på selskapet fra sidelinja en god stund, og har alltid tenkt at det virker som et bra sted å være. Kombinasjonen av hyggelige folk, gode utviklingsmuligheter og spennende arbeidsoppgaver, var avgjørende for at valget falt på Flowit, sier Siri.

– Når vi skulle ha en ny prosjektleder så vi etter det, samtidig som vi ønsket bransjeerfaring og salgskunnskap. I Siri fant vi dette samtidig som hun hadde mye relevant erfaring og sterk faglig bakgrunn, forteller Tom Ivar Omdahl, daglig leder i Flowit AS.

Ti år borte

For Siri har de siste ti årene vært preget av flytting flere ganger. Som nittenåring og ferdig på videregående, flyttet Siri til sørlandsbyen Kristiansand. Her ble hun værende i fire år, og tok blant annet en bachelorgrad i journalistikk. Etter fire år på Sørlandet flyttet hun til Trondheim for å ta en mastergrad ved NTNU. Som nyutdannet flyttet hun til Oslo for å jobbe med kommunikasjon i en oppstartsbedrift. Etter tre år i hovedstaden, føltes det helt riktig å pakke kofferten og flytte vestover. Nå er hun klar for å ta fatt på nye utfordringer hjemme i Haugesund.

– Da jeg var nitten år gammel var alt jeg ville å flytte vekk fra Haugesund for å få nye impulser. Nå, nesten ti år senere, var det helt naturlig for meg å flytte hjem igjen. Jeg er veldig klar for å komme tettere på alt det spennende som skjer i næringslivet her på Haugalandet, forteller hun.

Prosjektleder i Flowit AS

Flowit er en ledende aktør innen bedriftsrådgivning, spesialisert i å forbedre organisasjoners effektivitet gjennom Lean, strategiutvikling, kurs og digitalisering. Tjenestene omfatter alt fra rådgivning og workshops, til konferanser og markedsføringskampanjer. Siri skal bidra til og sikre at Flowit fortsetter å levere innovative og verdiskapende løsninger for kundeporteføljen.

Andre nyheter

Skroll til toppen