Ny bedriftsrådgiver, Eirik Apeland

Med åpent og positivt syn på mennesker, et omfattende nettverk og en genuin interesse for forbedringsarbeid er Eirik en uvurderlig ressurs.

– en kreativ kraft med en unik tilnærming til forbedringsarbeid og en ekte omsorg for mennesker!

Eirik Apeland er en kjent skikkelse i Haugesunds bybilde, gjennom sitt engasjement for idrett, musikk og sine medmennesker. Han sprer glede til sine medmennesker på en personlig måte – gjerne gjennom bursdagshilsener på Facebook!

Eirik er ikke bare en erfaren pedagog, idrettsmann og musikkentusiast. Han har også lang erfaring med forbedringsarbeid. Hans interesse for Lean-metodikk begynte å spire allerede da han jobbet i Norges Golfforbund.

«Jeg begynte å utforske Lean da jeg var i Golfforbundet. Her var han med på å tilpasse LEAN til golfvirksomheter. Det ble også laget et utviklingsprogram for
daglige ledere med utgangspunkt i LEAN, og her var jeg mentor for flere daglige ledere. Det var der min interesse for Lean ble vekket til live,» deler Eirik entusiastisk.

Etter det har han brukt sin ekspertise som Lean-konsulent i ulike bedrifter, inkludert Polytec og Future Solutions. Selv om han også har hatt en periode tilbake i læreryrket, har han alltid visst at hans lidenskap ligger i å hjelpe bedrifter med å forbedre sine prosesser.

Eirik har også en rik erfaring som lærer, inkludert rollen som rektor på Fagerheim
skole, en skole for barn med spesielle utfordringer. Denne erfaringen har gitt ham verdifulle verktøy for å støtte både mennesker og bedrifter i sine forbedringsprosesser.
«Som lærer lærte jeg først og fremst å se de enkeltes behov. Jeg forstod at lik behandling kan føre til ulik behandling, og at det er viktig å ta hensyn til at både
mennesker og bedrifter er forskjellige. Som lærer er man en formidler, og jeg ser paralleller til arbeidet her hos Flowit, hvor jeg formidler verktøy og tenkemåter for å sette i gang prosesser,» reflekterer Eirik engasjert.

Etter en periode tilbake i læreryrket, har Eirik endelig fulgt sin lidenskap og vendt
tilbake til det han alltid har ønsket å gjøre – å jobbe med forbedringsprosesser i bedrifter og virksomheter.

Med sitt åpne og positive syn på mennesker, et omfattende nettverk og en genuin interesse for forbedringsarbeid, er Eirik en uvurderlig ressurs for Flowit. Vi er begeistret for å ha Eirik med oss og ser frem til å se ham blomstre i sin rolle som bedriftsrådgiver hos Flowit. Med hans kreative tilnærming og respekt og forståelse for mennesker, er vi sikre på at han vil gjøre en strålende jobb.

Andre nyheter

Skroll til toppen