Hjem Events Kontinuerlig forbedring med Lean i industrielle bedrifter #9
industry

Kontinuerlig forbedring med Lean i industrielle bedrifter #9

TIDSPUNKT (4 dager)

KURSETS MÅLSETTING

Kurset er en kombinasjon av introduksjon til anerkjent teori innen Lean, kvalitetsledelse og forbedringsarbeid. I løpet av kurset vil du kunne starte forbedringsarbeid på egen arbeidsplass. Du vil få verktøy til å gjøre noe med plunder og heft i arbeidshverdagen. Veiledning hjelper deg i gang med forbedringsarbeidet.

Programmet passer for ledere, mellomledere, koordinatorer og andre nøkkelpersoner, som ønsker å skape en bedre arbeidshverdag der mottoet er “Rett person på rett sted, til rett tid og i riktig mengde”.

KURSINNHOLD

E-læringskurs mellom webinarene. -Veiledning mot egen arbeidsplass i grupper. (også etter gjennomført kurs)

Webinarene Kurset har fire webinarer. Undervisningen gir deg tips, råd og verktøy som du kan bruke til eget forbedringsarbeid. Webinarene tar opp temaer fra e-lærinskurset.

E-læringskurs Du vil få innføring i hvordan du kan bruke Lean-verktøy i din organisasjon, og hvordan det kan bidra til å nå intern mål og imøtekomme andres forventninger. Det blir blant annet innføring i bruk av tavlemøter, som kan synliggjøre arbeid og resultater med tanke på forbedringer.

Samling 1 (webinar) Innføring i Lean: Hva innebærer bruk av Lean for din organisasjon? Prinsippene i Lean; å se helheten, fokus på kunde og kundeverdi. Ansattes opplevelser av hvordan ting fungerer, forankring, involvering i pågående og nye forbedringsarbeid. Når vi våre mål?

Samling 2 (webinar) Praktiske eksempler fra andre virksomheter forbedringsarbeid, slik at du får tips til eget innsatsområde. Innføring av tavlemøter (forbedringstavle og operativ tavle).

Samling 3 (webinar) Innføring i ulike Lean-verktøy, som verdistrømkartlegging og systematisk problemløsning i form av A3.

Samling 4 (webinar) Hvordan komme i gang med forbedringsarbeid i din organisasjon. Hvordan sikre involvering i tilbyr ved hjelp av teamorganisering, og coaching av alle parter i forbedringsarbeidet.

Det blir toveis dialog, gruppearbeid og mulighet for hjemmearbeid med tilbakemelding basert på innholdet i kurset samt forbedringsarbeid i egen organisasjon. Det er derfor nyttig å være flere fra samme organisasjon, slik at dere starter med samme kunnskap og kan støtte hverandre i forbedringsarbeid.

EKSEMPLER PÅ RESULTATER AV FORBEDRINGSARBEID:

● Bedre samsvar mellom oppgaver og ressurser ● Mer optimaliserte administrative prosesser. ● Reduserte ventetider og etterslep ● Færre avvik ● Økt tilfredshet for kunder, ansatte og eksterne samarbeidspartnere ● Nedgang i ansatt sykefravær ● Redusert bruk av overtid og innleie av personell ● Mer rasjonell utnyttelse av produksjonsutstyr ● Bedre samarbeid på tvers mellom avdeling ● Frigjort tid til kvalitetsarbeid

Meld deg på

Ved å bestille dette arrangementet kan du delta på alle forekomster. Noen av dem er oppført nedenfor, men det kan være flere.

2022-01-20 12:00 - 2022-01-20 14:00
2022-01-27 12:00 - 2022-01-27 14:00
2022-02-03 12:00 - 2022-02-03 14:00

Påmelding (1- 2 deltakere)
Tilgjengelig Billetter: Ubegrenset
Påmelding (1- 2 deltakere) billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.
Påmelding (3 eller flere deltakere)
Tilgjengelig Billetter: Ubegrenset
Påmelding (3 eller flere deltakere) billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: jan 20 2022
  • Tidspunkt 06:00

Kostnad

6400 NOK
Microsoft Teams

Lokasjon

Microsoft Teams
Kategorier
Flowit

Arrangør

Flowit
Telefon
(+47) 52 73 73 33
E-post
flowit@flowit.no
Nettsted
https://flowit.no/
Meld deg på

Taleholder

  • Arild Nilsen
    Arild Nilsen

    Arild Nilsen har jobbet som Lean prosess leder i industrien i 16 år. Han har Lean leder erfaring fra produksjon,
    lager og service. Han har også formal kompetanse på Lean Six Sigma fra Amelior Center of Excellence samt Lean Production fra NTNU.

QR-kode