Webinar: Metadata, Nøkkelen til Effektivitet med Rolf Thu fra Ignos- The learning factory

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 14 des 2023
  • Tidspunkt 03:00 - 05:00

Kostnad

500 NOK
Ignos

Webinar beskrivelse:
Det er med stor glede at Lean Brukernettverket inviterer dere til et spennende webinar med en fremragende ekspert innen teknologi og innovasjon. Vår gjesteforeleser, Rolf Thu, en anerkjent skikkelse hos Ignos og Aarbakke. Han vil lede oss gjennom et innsiktsfullt og reflekterende foredrag om emnet Metadata: Nøkkelen til Effektivitet.

I dagens digitale tidsalder er data hjertet av produksjonsprosesser. Fra produksjonslinjer til leverandørkjeder. Vi vil utforske hvordan riktig bruk av data kan optimalisere effektiviteten, redusere kostnader og skape verdifulle innsikter for produksjonsbedrifter.
Webinaret vil også ta for seg hvordan metadata hjelper med å tolke data, optimalisere ressursbruk og forbedre beslutningstaking i produksjonsmiljøet.
For bedre læring og deling vil det bli oppgaver i grupper under webinaret.

Om Ignos:
«Ignos leverer programvareløsninger og erfaring som hjelper med å samle og bruke all relevant data fra virksomheten. Dette kombineres med innsikten til ansatte og operatører for å optimalisere produksjonsprosesser, maskin- og verktøyutnyttelse, vedlikehold og dokumentasjon.» Rolf Thu er en nøkkelperson hos Ignos og har en lang historie med vellykkede prosjekter og initiativer i teknologibransjen Dette webinar er en unik mulighet til å oppdatere og å kunnskap om de hvordan data kan brukes i forbedringsarbeidet.

Dato: 14. desember
Tidspunkt: 09:00-11:00

Kostnad:
Gratis for medlemmer av Lean Brukernettverket
Kr. 500,- for ikke medlemmer

Ignos

Få med deg siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Arrangør

Lean Brukernettverket. Flowit er teknisk arrangør på vegne av Lean Brukernettverket
Lean Brukernettverket. Flowit er teknisk arrangør på vegne av Lean Brukernettverket
Telefon
(+47) 52 73 73 33
E-post
lise.mari@flowit.no
Nettsted
https://tpmleanbrukernettverket.flowit.no

Arrangementet er ferdig.

Skroll til toppen