Økt kompetanse

Faglig og personlig utvikling

Kurs & konferanse

Vi tilbyr skreddersydde kurs og konferanser innenfor ulike temaer som Lean, Agile ledelse, grønn omstilling, kontinuerlig forbedring og personalutvikling. Med erfarne forelesere og moderne verktøy kan vi gi bedriften din nyttig kompetanseøkning og inspirasjon til videre forbedring. Kontakt oss for å finne ut mer.

Vår ekspertise

Kurs

Vi tilbyr skreddersydde og generelle kurs for bedrifter som ønsker å forbedre arbeidsprosesser og øke kompetansen til sine ansatte. Fra bedriftsinterne kurs til sertifisering, vi hjelper deg å utvikle dine ansatte og øke humankapitalen i din bedrift.

Konferanse

Delta på vår årlige Leankonferanse og få inspirasjon og kompetanseøkning fra dyktige foredragsholdere og workshops om ulike Lean-verktøy. Bli rustet til å møte fremtidens krav med fokus på kontinuerlig forbedring, grønn omstilling og agile ledelse.

VI HJELPER DEG OGSÅ MED​

Organisasjonsutvikling

Organisasjons-utvikling

Vi forbedrer organisasjoner gjennom Lean, bærekraft, strategi, endring, virksomhetsoverdragelse, ståstedsanalyse, kundeundersøkelser og digitalisering.

Menneske

Vi styrker ledere, forbedrer salgskompetansen, rekrutterer de beste talentene, og utvikler en engasjerende arbeidskultur.

MARKEDSFØRING​

Flowit Digital er vårt in-house byrå, som hjelper deg med alt fra design, annonsering, film, foto og nettsider som gir resultater.
Skroll til toppen