Årets TPM-Lean nettverkskonferanse

Vi har store ambisjoner! Målet med årets konferanse er å sikre bærekraftig utvikling med varig endret adferd.

planet
[section] [row] [col span__sm=»12″]

Lean din vei til bærekraftig utvikling

For første gang skal vi ved hjelp av Lean som metode, koble sammen konkurransekraft og bærekraft på vår TPM-Lean nettverkskonferanse 9.-10. september i år. Dette gjør vi fordi mange ikke vet hvordan de skal tilnærme seg bærekraft samtidig som mange må bedre sin konkurransekraft etter atten måneder med utfordringer knyttet til Covid-19.

Hvordan kan årets TPM-Lean nettverkskonferanse gjøre en forskjell?

Som teknisk arrangør av konferansen har selvfølgelig Flowit AS store ambisjoner. Likevel er det ikke vi som kan gjøre en forskjell, det kan du!

Målet til konferansen er å sikre varig endret adferd. Som arrangør har vi jobbet bevisst med dette de siste årene, og tilbakemeldingene viser at vi lykkes. På konferansen skal du lære om hvordan Lean kan være med å utvikle bærekraft som konkurransefortrinn. Du skal bli inspirert av andres erfaringer rundt utvikling av teknologi og metoder, og du skal utvikle deg til å ta grep som vil sikre bedrifen din både bærekraft og konkurransekraft.

Sjekk ut bærekraftsmål 17

Hva er nytt med dette?

Mange virksomheter jobber med bærekraft i dag uten å vite den. Dette er mulig fordi vårt fokus naturlig nok er på å drive effektivt, og det er det ikke noe galt i. Samtidig som vi «jager» effektvitet implementerer vi nye metoder, som uten at vi tenker over det gjør oss mer bærekraftigere. Blir vi flinkere i å sette dette i system, vil det også styrke vår merkevare som en bærekraftig virksomhet. Og hvorfor er dette viktig? Siden Brundtlandkommisjonen i 1987 for første gang definerte bærekraftig utvikling som «dagens behov ikke må gå på bekostning av fremtidige generasjoner», har kravene fra ulike regjeringer og myndighetene blitt skjerpet. I dag har de fleste store norske selskap implementert strategiske mål rundt området, og stadig flere av disse har også forventninger til sine underleverandører, og i offentlige anbud begynner det å bli et krav.

Noen av årets spennende foredragsholdere:

  • Tidligere håndballspiller Håvard Tveten om kraven i å være lagspiller.
  • Racerbilsjåfør Roar Lindland om å presse grenser på fire hjul.
  • Innovasjon Norge – om bærekraft og konkurransekraft;
  • Haugstad Møbel – om bærekra i praksis.
  • Oceaneering – om Lean som metode i over 10 år.

Oppdatert program finner du til enhver tid på www.leankonferanse.no. Vi gleder oss til å se deg på konferansen!

[row_inner style=»collapse» width=»full-width» v_align=»middle»] [col_inner span=»6″ span__sm=»12″] [ux_image id=»33434″] [/col_inner] [col_inner span=»6″ span__sm=»12″ padding=»5% 5% 5% 5%» max_width=»520px»]

Bærekraftsmål nr 17

TPM-Lean brukernenettverk ble etablert i 2009 for å styrke samarbeidet mellom Leanvirksomheter. I dag er vi omtrent 60 virksomheter. Vi ser, spesielt gjennom det siste årets aktvitet, at viljen til å dele erfaringer ikke har blitt mindre. På samme måte som forbedringstiltak er bærekraftstilltak ofte ikke forretningssensitiv informasjon. Derfor er det viktig at vi deler og samarbeider for å nå målene. Da blir alle bedre og samtlige vil tjene på dette.

[/col_inner] [/row_inner] [/col] [/row] [row style=»collapse» width=»full-width» v_align=»middle»] [col span=»6″ span__sm=»12″] [ux_image id=»33437″] [/col] [col span=»6″ span__sm=»12″ padding=»5% 5% 5% 5%» max_width=»520px»]

Ungdommen leder an

Med yngre generasjoner kommer endring. Dette ser vi spesielt innen miljø og bærekraft;. Anført av Gretha Thunberg har ungdommer i hele verden streiket for miljø og for en mer bærekraftig politikk i alle land. Dette viser at de som vil møte forventninger og føringer fra ulike regjeringer og myndigheter fremover vil måtte ha et helt annet fokus på bærekraft;. De vil stille krav til oss som driver virksomhetene og de vil antagelig ha et helt annet fremtidsperspektiv.

[/col] [/row] [gap] [row style=»collapse» width=»full-width» v_align=»middle»] [col span=»6″ span__sm=»12″] [ux_image id=»33439″] [/col] [col span=»6″ span__sm=»12″ padding=»5% 5% 5% 5%» max_width=»520px»]

Bærekraft er bra for «butikken

FNs bærekraftsmål gjør at rammebettingelsene i offentlig og privat sektor endres. Krav om teknologiske nyvinninger og økt fokus på bærekraftige produkter og tjenester, påvirker forretningsmodeller og praksis. Dette skjer samtidig som vi ser at fremtidens forbrukere trekkes mot virksomheter som ønsker å bidra til positiv endring i verden. Det leder virksomhetene i retning av å ikke lenger bare se på finansiell avkastning, men også sosialt ansvar som påvirker deres strategi, markedsføring og kommunikasjonsformer. Det ligger enorme muligheter for verdiskapning i grensesnittet mellom ny teknologi, digitalisering, nye markeder og bærekraft.

[/col] [/row] [/section]

Andre nyheter

Skroll til toppen