Over 200 deltagere deltok på TPM konferansen i år

Nok en gang har Flowit holdt en vellykket TPM Leankonferanse med over 200 deltakende selskaper!

konferanse

TPM Lean -konferansen 2021 var en suksess

Nok en gang har Flowit i år holdt en vellykket TPM Lean -konferanse med over 200 deltakende selskaper! Konferansen skapte en lærerik opplevelse innen bærekraft og kontinuerlig forbedring med god respons fra både deltakerne og foredragsholdere.

Noen tilbakemeldinger

– Vi har hatt en utrolig bredde i innlegg og diskusjoner, fra smarte fabrikker og produktutvikling til mental trening og skaleringsstrategier.

– Interessant å delta på årets Leankonferanse på Clarion Air, Sola. Denne gang som foredragsholder med temaet «perfeksjonert produksjon i en totalentreprise»

For noen lærerike dager på TPM Lean nettverkskonferansen i regi av Flowit! I år var det fokus på en bærekraftig utvikling med utrolig mange inspirerende foredragsholdere som engasjerte til å ville bli bedre og strekke seg enda litt lengre for miljøet og for fremtiden.

kommunikasjon

Årets vinnere av TPM konferansen

Det ble tildelt tre priser i år for 1) årets lean pris, 2) årets inspirasjonspris og, 3) årets produktivitetspris. Ønsker du å se mer om disse prisene se her

Årets Lean pris vinner

logo

I år ble Aarbakke AS vinner av årets TPM Lean pris 2021. Aarbakke vant prisen med konseptet den lærende fabrikken, som i realiteten er digital Lean.

«Bedriften gjør en utmerket jobb innen forbedringsledelse og alle de 14. ledelsesprinsippene (The Toyora Way)»Flowit AS

«Proud of what we at Aarbakke AS can achieve together (TPM Lean price), «for learning factory» our Digital Lean initiative.»Aarbakke AS

aarbakke

 

Årets inspirasjons pris vinner

bilfinger

 

I år vant bilfinger inspirasjonsprisen for sitt målrettede arbeid med forbedringer – både offshore og på land.

«Vi har forbedret HMS-resultatene til å være blant de beste i bransjen, samtidig som LEAN-arbeidet har bidratt til bedre økonomiske resultater og mer effektive leveranser. Dette arbeidet og resultatet av det har inspirert teamet, og vi gleder oss til å fortsette forbedringsarbeidet og samarbeidet med ConocoPhillips», uttaler Njål Selsvik, Business Unit Manager.»Bilfinger

bilfinger gruppe

Årets produktivitetspris vinner

logo

BerryAlloc Norge vant produktivitetsprisen 💡 på TPM Lean nettverkskonferanse. De holder til i Lyngdal, og produserer et stort utvalg av interiørløsninger for boligprosjekter og kommersielle prosjekter. De kan tilby alt fra laminat-, vinyl- og parkettgulv til veggpaneler.

«BerryAlloc Norge har utnyttet mulighetene som ligger i ulike forbedringsverktøy, og implementert nye metoder for å sikre sitt forbedringsarbeid. Det var derfor svært gledelig å tildele denne prisen, og vi ønsker de lykke til videre med forbedringsarbeidet.»Flowit

Neste konfereanse 2022

Ønsker du også muligheten for din bedrift til å vinne et av disse prisene, så kan du melde deg inn med lenken under nå!

TPM Lean nettverkskonferanse 2022 – Flowit AS

 

Andre nyheter

Skroll til toppen